FITTRIXXLeveringsvoorwaarden

Betaling

Er zijn drie verschillende vormen van betaling mogelijk om bij Fittrixx producten te kopen.

  • iDEAL: De eerste mogelijkheid is via IDEAL. Dit gaat via onze webshop en dit is 100% voorafgaand betalen (aflever- & montagekosten worden separaat in rekening gebracht).
  • AANBETALING: De tweede betalingsmogelijkheid is via een aanbetaling. De aanbetaling wordt gezien als een bevestiging van de order. Nadat de aanbetaling is voldaan, wordt de order in behandeling genomen. JE ontvangt een bevestiging van de orderstatus, nadat de aanbetaling door onze administratie is geregistreerd. Dit kan alleen in overleg.
  • LEASE: De derde betaling mogelijkheid is via lease. Dit is uitsluitend mogelijk op aanvraag en in overleg met de administratie.

(Genoemde prijzen op de website zijn exclusief btw)

Levering

Er zijn twee verschillende manieren voor de levering van de bestelde producten bij FITTRIXX.

  • BEGANE GROND LEVERING: het starttarief voor het leveren van één product is € 175. Hierna is het vervolgtarief bij twee of meer producten € 75 per toestel.
    De hierboven genoemde prijzen zijn gebaseerd bij leveringen die plaatsvinden op de begane grond en waarbij de toegang tot de eindpositie van het toestel vrij is. In geval van dat er kranen of andere materialen nodig zijn voor de levering op hogere etages of moeilijk bereikbare ruimtes zijn deze kosten voor de klant. FITTRIXX kan, indien nodig, hulp bieden bij het regelen van deze attributen.
  • DEUR LEVERING: het starttarief voor het leveren aan de deur bedraagt € 175 bij het eerste product. Hierna volgt het vervolgtarief van € 25.

Bij kleine bestellingen is het raadzaam om te bepalen of je de artikelen zelf op komt halen of dat je de leveringskosten voor lief neemt. Bij het afhalen van de fitness apparatuur worden geen kosten in rekening gebracht.

Reparaties/onderhoud service

Bij de levering van de fitnesstoestellen is er de mogelijkheid om een reparatie- en onderhoudscontract af te sluiten. Hierin wordt aan de hand van de hoeveelheid afgenomen producten bepaald hoeveel de totale onderhoudskosten zullen zijn. Bij het afsluiten van dit contract krijg je de kans om de gekochte producten optimaal te gebruiken en slijtage te voorkomen. Via het afsluiten van het contract krijg je drie tot vier maal per jaar een check-up van alle gekochte apparaten.

Deze check-up houdt in:

  • Kabel check (Spanning, slijtage)
  • Bekleding check (Kwaliteit en onderhoud)
  • Olie check (insmeren van wielen en kabels voor effectief gebruik)

Dit zorgt ervoor dat iedereen te spreken is over de kwaliteit van de FITTRIXX producten!

http://www.fittrixx.com/wp-content/uploads/2019/07/fittrixx-adviseur01-320x320.jpg

FITTRIXX ADVISEURHulp nodig?

Aarzel niet om ons te contacten, wij geven je graag een deskundig advies.

Stay In Touch

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Fittrixx Nederland

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en offertes. Fittrixx levert aan bedrijven en particulieren.

Betaal- & Leverings opties

Betrouwbaar en veilig betalen, met iDEAL of credit card.
Wereldwijde levering. Mogelijkheden voor onderhoud en leaseplan.

© Copyright Fittrixx     |     Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden     |     Privacy     |     Levering en onderhoud